Praktisk

Åbningstider:

Mandag – torsdag: 6.30 – 15.45.

Fredag: 6.30 – 15.00/15.15

Det betyder at der skal være sagt farvel og pakket klokken 15.45, medmindre andet er aftalt. Vi har mange fritidsaktiviteter og praktisk gøremål efter arbejde. Derfor sætter vi pris på at afhentningen ikke trækker ud.

Har du/i andre behov kan vi evt.  tale os frem til en løsning.

Hvis I har brug for at kontakte os er det via sms eller opkald. Evt. besvares sms først når børnene sover til middag.

Vi vil gerne have besked/sms, hvis barnet kommer senere end vanligt. Vi vil også gerne vide hvis jeres barn holder en fridag.

Hvis I bliver forsinket pga. noget arbejdsrelateret/trafik, vil vi gerne have besked/sms.

Hvis børnene har været syge vil vi gerne have en melding inden de kommer igen. Dette gælder også hvis børnene er blevet syge op til en weekend.

Til weekend og ferie er det vigtigt at I pakker alt det der skal bruges hjemme i den pågældende periode.

Aflevering:

For jeres, jeres børns og vores skyld er det en god ide ikke at trække afleveringen om morgenen i langdrag. Hvis vi er ude afleveres barnet ved havelågen og er vi inde afleveres barnet i døråbningen til stuen. Er barnet er ked af det i afleveringssituationen vil vi naturligvis trøste og evt. aflede. Hvis I ønsker det, sender vi gerne en sms, når barnet er faldet til ro.

Afhentning:

Ved afhentning taler vi kort om hvordan dagen er gået. Det er ikke hver dag der er så meget at fortælle. Ofte er børnene klar til at sige farvel med det samme. Træk derfor ikke afhentning i langdrag. Hvis vi er ude afhenter man ved havelågen og er vi inde venter man som forældre i gangen og vi følger barnet til døren. Dette fungerer bedst for alle har vi erfaret – Skaber bedre ro, rytme og forudsigelighed for børnene og de øvrige børn bliver ikke forstyrret i deres leg.

Juni 2014 029Indgang:

Børnene har deres egen indgang med god garderobeplads og plads til skiftetøj. Gerne rigelig med skiftetøj.

Puslepladsen er på vores badeværelse, her er der plads til bleer og lign. Vi skifter underlag mellem hvert barn der skal skiftes.

Hverdagen:

 • Vi vil tumle og lege med børnene.
 • Gynge, svinge, balancere, dreje rundt mm.
 • Synge, danse og hoppe, vi har et samarbejde med en musikpædagog.
 • Læse og kigge i bøger.
 • Lære børnene at behandle hinanden og dyrene ordentligt.
 • Lade børnene hjælpe til mest muligt.
 • Give børnene en masse oplevelser udendørs. Lade dem sanse med alle sanser i naturen, som er det bedste sted for alt læring og motorisk udfoldelse. Vi vil lade børnene færdes på bakker og på ujævnt terræn. Vi vil trille, hoppe, balancere.
 • Vi tager på tur i naturen hver uge.
 • Vi vil tage sko og strømper af børnene indimellem og lade dem mærke og sanse i det fri.
 • Vi vil lade børnene bakse lidt med livet og ikke nødvendigvis fjerne alle forhindringer for dem. Hver gang barnet eks. falder bliver det klogere på sig selv.
 • Lave kreative aktiviteter sammen med børnene.

Middagssøvn:

Der medbringes egen barnevogn med godkendt sele, sengetøj, nusseklud, sut m.m. Barnevognen opbevares indendørs. Hvis barnevognen opbevares hos os, sørger man selv for vask af sengetøj.

Ældre børn sover evt. inde på en madras, der medbringes sengetøj.229876_4150092597767_893041815_n

Det er vigtigt at i fortæller os om børnenes vaner og “putteritualer” :-).

Mindre børn har evt. brug for både en for og eftermiddagslur. Formiddagsluren er oftest mellem kl. 8.00 og 9.00, hvorefter der er formiddagsmad og dagens aktiviteter/leg går i gang.

I perioder lave vi ugeplaner – Så man kan se hvad vi laver de forskellige dage.

IMG_7022IMG_7017IMG_6813

Medbring:

Der medbringes bleer (ikke buksebleer), engangsvaskeklude, evt. salve.

Skiftetøj – gerne rigeligt.

Vinter:

Flyverdragt – hue – tykke vanter – vandtætte støvler

Til barnevognen medbringes hue, vanter, sokker, trøje/dragt evt. tæppe. Mange børn har glæde af en juniordyne eller sovepose.

Forår/efterår:

Regntøj – evt. gummistøvler til de ældste børn.

Sko/overgangsstøvle

Todelt termotøj

Tynde vanter og hue

IMG_6653IMG_6507IMG_6015

Sommer:

Sommerhat og solcreme. Vi vil gerne have at børnene er smurt ind i solcreme hjemmefra om morgenen. Så smører vi igen efter middagssøvn.

Da vi er en naturdagpleje og er meget ude er det vigtigt beklædningen er afstemt efter årstiden og at tøj og fodtøj passer til barnet. Hverken for stort eller for småt. Hvis vi synes børnene “mangler” noget siger jeg det til jer.

Barnevogn m.m. som ovenfor beskrevet, insektnet og regnslag.

Savlesmækker.

Ved opstart medbringes en pakke hagesmækker (ikke med velcroluk) til brug ved måltiderne, vi vil sørge for vask af disse i den periode barnet er hos os.

Legetøj:

Vi vil sørge for at der er legetøj, som vil kunne stimulere børnene i netop den alder de har. Vi vil sørge for at legetøjet er i forsvarlig stand. Udendørs vil vi også bruge naturen, når vi leger.

Fødselsdag:

I er velkommen til at inviterer os hjem til jer ellers vil vi fejre børnenes fødselsdage i pasningsordningen. I må gerne medbringe frugt eller hvad i nu synes vi skal hygge os med. Evt. serveres der lidt sødt. Vi har flag på bordet og vi synger fødselsdagssang.

Forsikring:

Vi har ikke en forsikring der dækker børnene i pasningsordningen.

I skal selv tegne en børne/ulykke forsikring som dækker børnene.

Kørsel:

Hvis vi vælger en tur ud af huset, skal i underskrive en kørselsaftale for at vi må køre med børnene. Hvis der planlægges en tur gøres dette i god tid. Barnet skal medbringe en godkendt autostol.

Det er jeres forsikring der dækker, mens vi kører i vores bil med børnene.

Pynteglas 021IMG_6971IMG_7011